0224 243 11 16
Sosyal Medya Hesaplarımız

WIN EURASIA Fuarı’na ziyaret gerçekleştirdik.

07 Haziran 2024
234 kez görüntülendi
WIN EURASIA Fuarı’na ziyaret gerçekleştirdik.

Saadet İğrek Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri alanı; öğretmen, öğrencileri ve okul idaresinin de katılımları ile 07.06.2024 Cuma günü, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen WIN EURASIA Fuarı’na ziyaret gerçekleştirdik.

Toplam 6 salonda, 55.000 m² fuar alanında; Endüstriyel Otomasyon ve Fabrika Otomasyon Sistemleri, Enerji, Elektrik, Elektronik Teknolojileri, Kaynak ve Robotik Kaynak Teknolojileri, Lojistik, Tedarik Zinciri Yönetim, İç Lojistik Çözümleri, Endüstriyel Üretim Makinaları sektörlerinde faaliyet gösteren yüzlerce firmanın en yeni ürünlerini sergilediği fuar ziyareti kapsamında;

Sektördeki en son gelişmeleri keşfettik, sektörün geleceğini şekillendiren son teknolojilere tanık olduk.

Dünyanın dört bir yanından sektör profesyonelleri, uzmanlar ve karar vericilerle bağlantı kurma fırsatı bulduk. Otomasyon, Makine, kaynak, lojistik ve enerji sektörlerini yerinde gözlemledik.

Sektörün lider firmalarının yeni ürünlerini, son teknoloji tasarımları, en yeni trendleri yakından görme ve ürünleri karşılaştırarak analiz etme imkanı bulduk.

Yerli ve yabancı üreticilerle birebir görüşme ve yeni iş birlikleri kurma fırsatı yakaladık.

Sektörü yakından tanıma, sektörde faaliyet gösteren dernek, federasyon, STK, üniversite ve bilim çevreleri ile bir arada olma şansı yakaladık.

Düzenlenen etkinliklere katılarak yeni teknolojiler ve son trendlerden haberdar olma olanağı bulduk.

Fuar dönüşünde, Florya İBB Sosyal Tesislerinde akşam yemeği ve Anadolu Hisarı Küçüksu Sabancı Öğretmenevi´nde çay-kahve molası veren ekibimiz, boğazı seyrederek yorgunluklarını attı.

Ulaşım desteği için 2 otobüs sağlayan Hannover Fairs Turkey A.Ş’ne ve ilgilerinden dolayı proje pazarlama asistanı Ceren Erçin, Eda Sarıkaya, Nosab Bölge Müdürlüğünden Halkla ilişkiler sorumlusu Eda Bayraktar’a, öğrencilerimize kumanya ve ikramlık desteği sağlayan Besaş A.Ş. ve diğer destekçilerimize teşekkürlerimizi sunarız. #ataturkotomasyon #wineurasia

WIN EURASIA 2024_10WIN EURASIA 2024_9 WIN EURASIA 2024_8WIN EURASIA 2024_7 WIN EURASIA 2024_6WIN EURASIA 2024_5 WIN EURASIA 2024_4WIN EURASIA 2024_3 WIN EURASIA 2024_2WIN EURASIA 2024